Curs 2024-25 Vols que fem activitats extraescolars de robòtica a la teva escola? Demana informació!

EMPRESES

Petits Enginyers disposa d´una sèrie d´activitats dirigides a empreses o entitats que són molt innovadores  i que aquestes fan servir com a accions de Teambuilding, en els family days o per millorar les relacions i la conciliació entre les families i les empreses. Activitats com els escape rooms, tallers personalitzats d´impressió 3D, activitats específiques per sectors concrets (com el turístic) o propostes per ajuntaments o organismes públics que no volen oferir sempre el mateix per les seves festes  o fires.

Demana´ns informació sobre totes les possibiitats que Petits Enginyers pot oferir-vos en aquest àmbit!

Escape Room

Escape Room per a empreses

Les activitats d’Escape Room son molt positives. A nivell empresarial és una activitat per poder millorar la motivació, potenciar les relacions i la productivitat. A més estimula el lideratge, la creativitat i la comunicació entre el grup. 

Animació turística

Estem en contacte amb el sector turístic per tal d’ajudar-los en les animacions pels més petits. Durant el període vacacional els nens i joves disposen de molt temps de lleure, per això molts allotjaments volen oferir als pares i mares opcions diferents que no siguin només activitats esportives i aquàtiques.  

 

Oferim la possibilitat de organitzar i realitzar activitats personalitzades i temàtiques per què els nens i joves puguin divertir-se i aprendre coses noves.  

Informa’t i t’ajudarem! 

Prototipatge 3D

El prototipaje 3d és una eina en expansió. Ha significat un progrés important en la creació de prototips ràpids sobretot per a sectors industrials. Permet la fabricació de models i prototips a partir de models CAD d’objectes en 3D i es realitza mitjançant l’ús de tècniques diferents a la injecció . 
Es poden crear objectes únics, personalitzant cada creació. Reducció de costos i desapareixen les despeses en motlles, eines complexes i materials específics. 

Institucions públiques

Petits Enginyers organitza diversos casals durant les vacances de setmana Santa que permeten fer activitats tecnològiques i  científiques als infants  on aprenen de manera divertida.

 

Estem presents a diferents escoles del territori que ens demanen fer 

Contacta amb nosaltres

Si estàs interessat/da en que el teu fill/a pugui gaudir dels beneficis de la programació i l'ús de la tecnología contacta amb nosaltres per rebre molta més informació.

Estigues informat