Curs 2024-25 Vols que fem activitats extraescolars de robòtica a la teva escola? Demana informació!

TREBALLA AMB NOSALTRES

Vols treballar a Petits Enginyers?

A Petits Enginyers portem 10 anys ensenyant tecnologia i ciència a infants de 6 a 16 anys. Tenim clar que l´èxit de l´aprenentatge es basa en aprendre de manera dinàmica  i gaudint d´allò que es fa. La teoria avorrida impedeix que moltes ments obertes i creatives s´adaptin a un ensenyament monòton i antiquat.

 

Som persones a les que els agrada molt la seva feina, tenim passió per la tecnologia i la innovació de qualsevol mena ,no som conformistes ni volem que els nostres alumnes ho siguin, per tant, volem gent desperta i motivada per la ciència, gent creativa que els mogui la passió per ensenyar totes les possibilitats que ens dona aquest sector.

 

Si ets una d´aquestes persones, segur que encaixaràs a Petits enginyers. Som una petita familia, compromesos en ensenyar als infants tot allò que els depararà el futur i que estem segurs que els farà ser grans professionals.

 

PERFILS 

 

– Monitors de lleure pels nostres campus: Nadal, Setmana Santa i Estiu. Els ha d´agradar treballar amb infants ,ser pacients i comunicar amablement.

– Professors/es amb el Grau d´enginyeria, pedagogia, magisteri,..amb el Master de docència.

Estem creixent i cada cop necessitarem més professionals per fer més enriquidor el projecte. Anima´t i envian´s el teu CV a:

 

info@petitsenginyers.com

Contacta amb nosaltres

Si vols formar part de l´equip de Petits Enginyers, diga´ns perquè t´agradaria treballar amb nosaltres i envia´ns el teu CV al nostre e-mail: info@petitsenginyers.com

Estigues informat