Curs 2024-25 Vols que fem activitats extraescolars de robòtica a la teva escola? Demana informació!

TALLERS pares i mares

Tallers Pares i Mares

Taller: Xarxes socials i noves tecnologies

Descripció

Un element definitori i característic de la societat d’avui en dia, és el d’estar perma-nentment connectada a Internet fent ús de xats, videojocs, xarxes socials, etc.

Des de fa un temps pares, mares i educadors observem una certa tendència per part d’infants, joves i adolescents a emprar-les d’una manera desmesurada, desordenada i sense prou informació. La ràpida i constant evolució i actualització dels dispositius i les aplicacions digitals, fa que sovint no sapiguem com actuar per manca de coneixements i referents.

Xarxes Socials i noves tecnologies

Aprendre les xarxes que utilitzan els més joves i com fer-ne un bon ús i seguiment.

Adults

Taller: Dispositius electrònics

Descripció

 

Sabem que hi ha molta afició a es noves tecnologies en general, però especialment en els adolescents de 12 a 18 anys. Què tenen les noves tecnologies que enganxen tant? Com podem acompanyar als nostres fills i filles perquè aprenen a donar-li un “bon” ús? Com podem saber si estem parlant de comportament addictiu o no? Us ajudem.

Noves tecnologies

Saber quins dispositius utilitzen els més joves i com gestionar-los.

Adults

Taller: Coaching Emocional

Descripció

 

Sovint exigim als nostres fills que compleixin amb totes aquelles expectatives que desitgem els pares: se siguin educats, que treguin bones notes, que siguin els millors esportistes… estem afegint pressió al nen que pot tenir l´efecte contrari: baixa auoestima, estrés, pensaments negatius…

En aquest taller et donarem algunes eines per ensenyar al teus fills a gestionar les emocions i a millorar les seves hailitats socials.

Coaching emocional

La idea es que l´infant aprengui a comunicar-se de manera més efectiva i que pugui afrontar millor les seves fustracions, millorar la seva autoestima i així poder gestionar millor els problemes.


Adults

Estigues informat