Curs 2024-25 Vols que fem activitats extraescolars de robòtica a la teva escola? Demana informació!

TALLERS infantil

Tallers Infantil

Taller: Story maker

Descripció

 

Deixa volar la imaginació creant les teves pròpies històries mitjançant peces de Lego. Després podràs explicar-la amb tècniques de còmic o Stopmotion.

Fotografia

Disseny i contingut audiovisual.

+6

Taller: Videojocs

Descripció

 

Vols crear el teu propi videojoc, veure com són els jocs clàssics i crear el que sempre has volgut? Taller enfocat a la creació de petites animacions, obres d’art interacti-ves o videojocs des de zero. Combinant i apilant instruccions, objectes, gràfics, sons i seqüències d’ordres aconseguiran dur a terme les seves pròpies creacions.

Videojocs

Coneixements bàsics de programació.

+6

Taller: Animació 2D

Descripció

 

Crea la història que sempre has imaginat. Des d’un conte de princeses fins a la història del teu superheroi. La teva imaginació serà el límit.

Programació

Aprendre el llenguatge lògic de programació mitjançant l´animació.

+6

Taller: Enlaira´t

Descripció

 

T’agradaria realitzar un aparell volador amb indicacions bàsiques sobre aero-dinàmica i propulsió? Al finalitzar veurem quin arriba més lluny. Anima’t i vine en família a construir el teu aparell volador.

Química i manualitats

Conèixer les bases de les reaccions químiques.

+7-12

Taller: Creació de construccions

Descripció

 

Segur que sempre has volgut tenir el teu propi castell o fortificació. T’ensenya-rem a dissenyar-lo i construir-lo. Veuràs com es transforma en real i fins i tot el  podràs visitar i materialitzar.

Impressió 3D i realitat virtual

Aprendre a dissenyar en 3D.

+8

Taller: Creació de joguines i invents

Extraescolars

Descripció

 

Vols veure com es creen les joguines i què hi ha dins? T’agradaria dissenyar i fabricar la teva pròpia joguina amb una impressora 3D? 

Impressió 3D

Aprendre a dissenyar en 3D.

+8

Taller: Smart Cities

Descripció

 

Com seran les ciutats del futur? Serem capaços de viure en ciutats intel·ligents que funcionin i reaccionis soles? Aprendrem quins són i com resoldre els reptes de les ciutats del futur.

Makey Makey (electrònica) Robòtica

Aprendre robòtica bàsica i programació.

+8

Taller: Realitat Virtual

Descripció

 

Viatjar més enllà de les estrelles, a les profunditats del mar, a indrets llunyans o altre smons. Tot això  més ens permet realitzar la realitat virtaul. En aquesta activitat veurem com podem crear i visitar aquest escenar

Realitat Virtual

Aprendre coneixements bàsics de realitat virtual.

+8

Taller: Món maker

Descripció

 

Una activitat innovadora que posa en contacte els joves amb les noves tecnologies i els impulsa a aprendre mitjançant l’ experimentació, el raonament i la diversió. L’ activitat desenvoluparà diversos camps de la ciència i la tecnologia, per tal que tots puguin trobar la temàtica que més els motiva a inventar.

Electrònica i manualitats

Coneixements bàsics d´electrònica

+10

Taller: Invents

Descripció

 

Mitjançant Arduino, que és una interfície que permet la comunicació entre el món binari dels ordinadors i el món anàleg exterior, interactuarem amb sensors de tot tipus, transductors, motors, circuits elèctrics per crear els nostres invents…

Electrònica/Makers

Aprendre electrònica bàsica i programació.

+12

Taller: Apps Mòbils

Descripció

 

Podem crear aplicacions d’una manera ràpida i senzilla. Una vegada finalitzat el disseny i la programació de l´App, es descarrega i s´insta·la en un dispositiu Android.

Apps mòbils

Crear la teva pròpia App per mòbil Android.

+14

Taller: Màquines simples

Descripció

 

Creació d’una ciutat de lego introduint el set de màquines senzilles, a partir de la qual s’introduirà als infants en el funcionament dels  engranatges, les palanques, les politges, les rodes i eixos alhora que obtenen una visió avançada l’enginyeria.  

Simple Machines

Investigar i comprendre el funcionament de màquines simples i compostes que es troben en la vida quotidiana.

+5

Taller: Constructors de ciutat

Descripció

 

Crea la teva pròpia ciutat amb blocs de cartró i aprèn quines són les diferents zones que hi ha i quin és el seu funcionament diari. Aprendran a ser bons ciutadans i jugaran a ser arquitectes d´una ciutat única.

Ciutadania

Planificar, dissenyar i muntar estructures i entendre el seu funcionament.

+3

Taller: Petits constructors

Descripció

 

Explorar la forma i el color a mesura que desenvolupen habilitats motrius grosses i consciència espacial. Els nens utilitzaran un llenguatge posicional per treballar junts en la construcció de figures, parets, torres i cursos d’obstacles, i després retrobar històries amb la seva creació. 

Gigi blocks

Construir camins a escala real amb els blocs.

+3

Taller: Build me (Emotions)

Descripció

 

Vols veure com es creen les joguines i què hi ha dins? T’agradaria dissenyar i fabricar la teva pròpia joguina amb una impressora 3D? Convida els nens en edat preescolar a explorar emocions i característiques físiques de manera divertida i atractiva. A mesura que els nens col·laboren en una sèrie d’experiències de creació de personatges, reconeixen sentiments i identifiquen similituds i diferències.

Activitat d´educació emocional i role play amb els infants a partir de les peces que ofereix el set.

Educació emocional

Aprendre a dissenyar en 3D.Desenvolupar la capacitat d’expressió, la lògica i la creativitat, a partir de la planificació, el disseny i muntatge d’estructures 3D a gran escala.

+4

Estigues informat