Curs 2024-25 Vols que fem activitats extraescolars de robòtica a la teva escola? Demana informació!

Notícies

Expro Reus 22 ofereix activitats tecnològiques pels infants de la mà de Petits Enginyers

Després de dos anys de parada per la pandèmia, Expro Reus 22 ha obert de nou les seves portes i per oferir activitats dirigides a les famílies, ha comptat amb l´experiència de Petits Enginyers.

Un espai de  300m2 amb diferents activitats vinculat a noves tecnologies que ha permès als infants de 3 a 12 anys, i també als seus pares i mares, a conèixer algunes de les posibilitats d´aprenentatge de noves tecnologies que poden engrescar als infants i donar-los una visió més actual de tot allò que es pot fer. 

Aquest any el recinte firal ha comptat amb les següents propostes:

 

-Robòtica: Juga i programa amb els nostres Robots. (El DASH agrada a tothom!)

 

-Impressió 3D (Fes un clauer amb el teu nom amb un bolígraf 3D!)

 

-Realitat Virtual (Posa´t unes ulleres de Realitat Virtual i juga en un món diferent!)

 

-Bici Scalextric (Pedala a la bicicleta i competeix per fer córrer el teu cotxe a l´excalextric gràcies a la teva força i energia!-Sigues sostenible!!) 

 

-Construccions gegants amb peces de porex. (Els més petits han pogut fer grans construccions sense fer-se mal en un gran espai on els pares han pogut deixar-los amb els monitors).

 

Expro Reus 2022 ha obert del 8 al 12 d´octubre en horari d´onze del matí a nou de la nit. 3000 nens han passat per l´estand de Redessa-Petits Enginyers durant tota la fira, un èxit de participació.

Informació

Estigues informat