Curs 2024-25 Vols que fem activitats extraescolars de robòtica a la teva escola? Demana informació!

TALLERS STEAM

Tallers

Tallers STEAM

Descripció

 

Acaba d’arribar un paquet molt sospitós… Posa que és fràgil i ve acompanyat d’una carta. Què contindrà? Serà millor resoldre el misteri abans que sigui massa tard…

Diversa

Disseny i contingut audAplicació de coneixements matemàtics, físics i lògics.

+8

Tallers Infantil

Descripció

 

La ciència es pot trobar a qualsevol racó de la nostra vida quotidiana. Qui diria que una simple truita a la francesa amaga apassionants coneixements físics i químics? La cuina de casa nostra es pot convertir en un autèntic laboratori!

Química

Descobriment de l´entorn.

+8

Tallers Robòtica

Descripció

 

Leonardo da Vinci va ser un artista, escriptor, científic, inventor,… durant el segle XVI, i encara avui dia, les seves obres tenen un gran valor. Explorarem i construirem les seves obres d’enginyeria i les farem funcionar.

Diversa

Construcció col·laborativa de màquines. Desenvolupament del treball en equip.

+8-10

Tallers Pares i mares

Descripció

 

Els més joves ho tenen clar. La professió del futur es ser Youtuber. Però saps què comporta? Edició, muntatge, il·luminació i disseny del canal… T’ensenya-rem com començar.

Multimèdia

Conèixer les bases de les reaccions químiques. Creació de contingut audiovisual.

+12

Tallers docents

Descripció

 

La música aporta nombrosos beneficis al desenvolupament integral de les persones, tant a nivell físic, com a nivell intel·lectual. Gràcies a les noves tecnologies és possible ampliar els horitzons de l’aprenentatge musical, explorant i jugant amb elements fins ara inversemblants com el propi cos, fruites, plastilina o dibuixos a llapis sobre el paper.

Musical

Descobrir el món dels instruments musicals digitals.

8-10

Estigues informat